Winner: New Hampshire Home Magazine | Excellence in Landscape Design

Winner: American Institute of Architects, NH| Excellence in Architectural Design

 

THE CLIENT'S STRONG SENTIMENTAL TIES to this lakefront property guided the renovation and landscape design to evoke childhood summer vacations. With this vision in mind, we transformed a neglected property into a relaxing and comfortable lakefront home. 

The goal was to preserve the cottage aesthetic while maintaining the integrity and history of both site and home. The main floor was altered and expanded to provide views to the lake that were substantially lacking in the original home. Relocating the screen porch increased living space and provided panoramic lakefront views. Repositioning the entry and porch greatly improved site circulation and grants a welcoming view of the dining room and fireplace upon entering the house.

nh_home_designer
BEFORE

BEFORE

AFTER

AFTER

BEFORE

BEFORE

AFTER

AFTER

BEFORE

BEFORE

AFTER

AFTER

BEFORE

BEFORE

AFTER

AFTER

BEFORE

BEFORE

AFTER

AFTER

new_england_architect
BEFORE

BEFORE

AFTER

AFTER

BEFORE

BEFORE

AFTER

AFTER

AFTER

AFTER

property_renovation_new_hampshire
TOP